Uw Specificaties, Uw Keuzen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Fabrieksreis

Dit zijn de beste lichten die ik ooit heb gekocht, zijn de lichten vrij groot voor de prijs. De kwaliteit van de bouwstijl en de functionaliteit is verbazend. Ik verheug me op opnieuw het samenwerken met u.

—— Jeremy

De lichten kwamen snel aan, goed presterend, en goedkope lichte panelen met goede eigenschappen. Beter dan dacht ik, adviseer ik hen aan mijn partner.

—— Ramon Ramirez

De producten waren goed, was ik een weinig aarzelend aanvankelijk maar na het werken met ZOMLNK voor een tijd, veronderstel ik ik kan rusten verzekerd van hun product en diensten.

—— Tajinder Singh

Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    De Verlichtingsco. van Zhongshanzomlnk, Ltd bezit een fabriek van 1200 vierkante meters met hoog gekwalificeerde duidelijke workshops en gelegen in Zhongshan met 60 personeelsleden, die het R&D-team (4 ingenieurs) combineren, vervaardigingsafdeling en sale&-het team van de naverkoopdienst. ZOMLNK-de fabriek rust met het geavanceerde automatische materiaal Plakkend van Matrijzenbonding&chip, SMT-machine en vormende machines uit; perfecte kwaliteit-test met inbegrip van het verouderen test en vrijwaringsmaatregelen; elk van deze zetten ZOMLNK ertoe aan om de leider in productie van LEIDENE binnenverlichting te zijn. 

  • OEM / ODM

    De Verlichtingsco. van Zhongshanzomlnk, Ltd kan OEM & ODM doen die op het klantenvereiste wordt gebaseerd.

  • R & D

    De Verlichtingsco. van Zhongshanzomlnk, Ltd geëngageerd aan onderzoek en ontwikkelings hoge machts binnen LEIDENE verlichtingslampen, zoals LEIDEN Hoog Baailicht, leiden onderaan Licht, LEIDEN Vleklicht, LEIDEN Buislicht, LEIDEN Comité Licht, LEIDEN Spoorlicht, en enz. Onze lamp kan ook worden aangepast gebaseerd op het klantenvereiste.

Contactgegevens
Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Vivian

Tel.: 86-760-87298759

Fax: 86-760-87298759

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)