Uw Specificaties, Uw Keuzen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd

Dit zijn de beste lichten die ik ooit heb gekocht, zijn de lichten vrij groot voor de prijs. De kwaliteit van de bouwstijl en de functionaliteit is verbazend. Ik verheug me op opnieuw het samenwerken met u.

—— Jeremy

De lichten kwamen snel aan, goed presterend, en goedkope lichte panelen met goede eigenschappen. Beter dan dacht ik, adviseer ik hen aan mijn partner.

—— Ramon Ramirez

De producten waren goed, was ik een weinig aarzelend aanvankelijk maar na het werken met ZOMLNK voor een tijd, veronderstel ik ik kan rusten verzekerd van hun product en diensten.

—— Tajinder Singh

Ik ben online Chatten Nu

Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd
workshop vergrijzing test Het pakhuis van materialen Bolfotometer steekproef kamer Ce, RoHS, CCC Certificaat OEM / ODM

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : ZOMLNK
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 3 million-5 million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 50% - 60%

Wij, de Verlichtingsco. van Zhongshan Zomlnk, Ltd zijn een uitvoerige onderneming belast met het onderzoek, de fabrikant, en de verkoop van LEDs en LEIDENE verlichting. Het leveren van super heldere LEIDENE lampen, hoge macht LEDs, en LEIDENE lichten. De laatstgenoemde van deze reeksen omvat LEIDENE Vleklichten, LEIDENE Buizen, leiden onderaan Lichten, LEIDENE Spoorlichten, LEIDENE Comités, LEIDENE Hoge Baailichten en enz. Furthemore, verstrekken wij ontwerp die, die en de diensten vervaardigen ook verwerken voor deze producten om aan de behoeften het best van cliënten te voldoen.

 

Met geavanceerd materiaal, sterke technologie, en overvloedige fondsen, hebben wij onze eigen fabriek die 1.200 vierkante meters behandelen. Gebruikend meer dan 10 eenheden van verfijnde productiemachines, wordt de kwaliteit van onze producten gewaarborgd door onze uitstekend vakmanschap en zorgvuldig geselecteerde ingevoerde materialen. Wij streven strikt ons beleid eerst van „Klant na, Kwaliteit eerst“, om de goede dienst aan klanten oprecht aan te bieden. 

 

Guilded door de operationele norm van ISO9001, hebben wij onophoudelijk ons marktaandeel door onze concurrerende prijzen en goede dienst uitgebreid. Momenteel aanbiedend LEIDENE producten in duizenden verschillende specificaties en modellen, genieten wij van een grote reputatie op dit gebied van zaken.

 

Hopend met u samenwerken om een nieuwe era in de LEIDENE wereld tot stand te brengen, staat ons hard werkend personeel gereed om uw onderzoeken te behandelen. Verzekerend u van geschikte levering en hoogste kwaliteitsproducten, verheugen wij ons op in de nabije toekomst het horen van bedrijven rond de wereld. 

 

Contactgegevens
Zhongshan Zomlnk Lighting Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Vivian

Tel.: 86-760-87298759

Fax: 86-760-87298759

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)